Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Arremetida Grandes Hitos
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 28.6
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Pailos rent richting de bal. De Los Campos onderschept slim de pass. De Los Campos met een sublieme pass. Daar is Gianelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianelli draait met de bal, schiet en ... Dennis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Grandes Hitos 0:1

12e minuut.
De Los Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Amaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos verovert de bal door een tackle van achteren. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap. Dennis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Grandes Hitos 0:2

26e minuut.
Trapote speelt de bal door. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli passt de bal in één keer door. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Grandes Hitos 0:3

28e minuut.
Boca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pailos de bal. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos geeft een hoge lob. Gianelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Silvera is nu in balbezit. Silvera passt de bal zonder na te denken. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Amaru de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvera rent richting de bal. Silvera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Los Campos de bal. Pailos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos verovert de bal door een tackle van achteren. De Los Campos geeft de bal voor. Dennis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 65%, Grandes Hitos 35%.
La Arremetida - Grandes Hitos 0:3

49e minuut.
De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos passt de bal in één keer door. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera geeft de bal voor. Gianelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zuchetti rent richting de bal. Zuchetti geeft een hoge lob. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap. Fontes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Trapote neemt de hoekschop. Silvera heeft problemen om de bal te vangen. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Grandes Hitos 0:4

63e minuut.
Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont geeft de bal voor. Daar is Gianelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Grandes Hitos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 62%, Grandes Hitos 38%.
La Arremetida - Grandes Hitos 0:5