Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Hitos Estrambolico FC
442 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Rodríguez Alvarado met een sublieme pass. Olveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson schiet op doel. Avaroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Estrambolico FC 0:1

20e minuut.
Rodiño rent richting de bal. Rodiño geeft een lange en hoge pass. Żyrkowski kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Maute heeft problemen om de bal te vangen. Mille rent richting de bal. Mille passt de bal met de wreef. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ... Avaroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado passt de bal in één keer door. Mille met een sublieme pass. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Estrambolico FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 47%, Estrambolico FC 53%.
Grandes Hitos - Estrambolico FC 0:2

57e minuut.
Rępał met een harde bal richting middenveld. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Araujo geeft een lange en hoge pass. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Ušanović met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rodiño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ušanović met een snelle inworp. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Avaroa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Castro de bal. Viamont is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodiño de bal. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. Avaroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Estrambolico FC 0:3

80e minuut.
Inworp. Uberti met de inworp. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović onderschept slim de pass. Ušanović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel. Avaroa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 68%, Estrambolico FC 32%.
Grandes Hitos - Estrambolico FC 0:3