Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Calamardo Futbol Club Guerreros Celtas
Normal Tactiek Liga
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno met een sublieme pass. Omini rent richting de bal. Omini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bruno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oddine komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zelada controleert de bal met de borst. Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossio passt de bal in één keer door. Kolvmanke rent richting de bal. Kolvmanke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oddine geeft de bal voor. Luna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capristo. Capristo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pietrucha speelt de bal door. Capristo geeft een hoge lob. Čelar geeft de bal voor. Kolvmanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvmanke schiet op doel. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Capristo met de inworp. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha met een sublieme pass. Omini is nu in balbezit. Omini haalt uit met een fantastische trap. Maneiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Calamardo Futbol Club 73%, Guerreros Celtas 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Calamardo Futbol Club - Guerreros Celtas 0:0

50e minuut.
Pietrucha rent richting de bal. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini onderschept slim de pass. Omini draait met de bal, schiet en ... Maneiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pietrucha met een sublieme pass. Capristo rent richting de bal. Capristo geeft de bal voor. Omini is nu in balbezit. Omini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Omini is nu in balbezit. Omini draait met de bal, schiet en ... Maneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Calamardo Futbol Club - Guerreros Celtas 0:1

74e minuut.
Catardo geeft een lange en hoge pass. Oddine is nu in balbezit. Oddine met een sublieme pass. Omini is nu in balbezit. Omini haalt uit met een fantastische trap. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Capristo met de inworp. Pietrucha heeft problemen om de bal te vangen. Pietrucha speelt de bal door. Omini rent richting de bal. Omini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maneiro met een harde bal richting middenveld. Capristo kopt de bal weg. Catardo is nu in balbezit. Kolvmanke verovert de bal door een tackle van achteren. Kolvmanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zelada rent richting de bal. Oddine rent richting de bal. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddine verovert de bal door een tackle van achteren. Oddine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Calamardo Futbol Club 68%, Guerreros Celtas 32%.
El Calamardo Futbol Club - Guerreros Celtas 0:1