Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrambolico FC Nsna
Normal Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 16.3
good Schieten poor
average Passen hopeless
average Verdedigen poor


3e minuut.
Buenaventura trapt de bal weg. Araujo kopt de bal weg. Masson is nu in balbezit. Masson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson schiet op doel. Villagrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buenaventura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Águila is nu in balbezit. Águila schiet op doel. Villagrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Alvarado kopt de bal weg. Klungelig pakt Masson de bal. Masson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado passt de bal in één keer door. Żyrkowski geeft de bal voor. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Águila rent richting de bal. Águila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 1:0

18e minuut.
Buenaventura onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Águila rent richting de bal. Águila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Águila kopt de bal weg. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masson is nu in balbezit. Masson haalt uit met een fantastische trap. Villagrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 2:0

29e minuut.
Żyrkowski is nu in balbezit. Echeconanea bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeconanea speelt de bal door. Bolón is nu in balbezit. Bolón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mille rent richting de bal. Klungelig pakt Mille de bal. Mille met een sublieme pass. De Marco rent richting de bal. Águila onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ušanović neemt de hoekschop. Mille speelt de bal door. Águila rent richting de bal. Águila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 3:0

34e minuut.
Ušanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ušanović passt de bal zonder na te denken. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson schiet op doel. Villagrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Estrella is nu in balbezit. Estrella geeft een lange en hoge pass. Atzrodt probeert de bal aan de voet te houden. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 29%, Nsna 71%.
Estrambolico FC - Nsna 3:0

57e minuut.
Mille bereikt de bal nog maar net als eerste. Mille met een sublieme pass. Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 4:0

60e minuut.
Rodríguez Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Alvarado geeft een lange en hoge pass. Masson is nu in balbezit. Masson haalt uit met een fantastische trap. Villagrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 5:0

63e minuut.
Águila rent richting de bal. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 6:0

65e minuut.
Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo met een snelle inworp. Ušanović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buenaventura probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 7:0

67e minuut.
Águila passt de bal in één keer door. Masson rent richting de bal. Masson draait met de bal, schiet en ... Buenaventura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villagrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 8:0

69e minuut.
Daar is Masson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar is nu in balbezit. Masson onderschept slim de pass. Masson schiet op doel. Villagrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 9:0

70e minuut.
Araujo passt de bal in één keer door. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović geeft een hoge lob. Daar is Masson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Estrella is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Alvarado passt de bal zonder na te denken. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Villagrán met een harde bal richting middenveld. Ušanović kopt de bal weg. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Águila is nu in balbezit. Águila passt de bal zonder na te denken. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ... Villagrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Nsna 10:0

79e minuut.
Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar met een sublieme pass. Masson is nu in balbezit. Masson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villagrán trapt de bal weg van het doel. Araujo kopt de bal weg. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Águila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo met een sublieme pass. Águila rent richting de bal. Águila draait met de bal, schiet en ... Villagrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 17%, Nsna 83%.
Estrambolico FC - Nsna 10:0