Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sin valija La Fusiion
Normal Tactiek Vamo
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 29.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Guilhengas speelt de bal door. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin valija - La Fusiion 0:1

14e minuut.
Vázquez passt de bal in één keer door. Buia is nu in balbezit. Fornaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Birkedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkedal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dobrinescu onderschept slim de pass. Mariaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu onderschept slim de pass. Montejo is nu in balbezit. Montejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Badani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badani. Kalaner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kalaner kan niet meer verder spelen. Franco komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mariaca rent richting de bal. Montejo onderschept slim de pass. Montejo passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dobrinescu geeft de bal voor. Franco kopt de bal weg. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel. Bandera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin valija 68%, La Fusiion 32%.
Sin valija - La Fusiion 0:1

57e minuut.
Bandera met een sublieme pass. Franco kopt de bal weg. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fornaroli heeft problemen om de bal te vangen. Buia is nu in balbezit. Buia passt de bal zonder na te denken. Montejo is nu in balbezit. Montejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin valija 37%, La Fusiion 63%.
Sin valija - La Fusiion 0:1