Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sin valija C. A. Marlboro Blue
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Abasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas schiet op doel. Bandera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin valija - C. A. Marlboro Blue 0:1

23e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez onderschept slim de pass. Vázquez speelt de bal door. Reinoso rent richting de bal. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Portillo speelt de bal door. Lerena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerena passt de bal in één keer door. Lucas rent richting de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Inworp. Arze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurado is nu in balbezit. Jurado geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel. De Castro bokst de bal weg.

41e minuut.
Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado schiet op doel. Frías probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badani neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arremón verovert de bal door een tackle van achteren. Arremón geeft de bal voor. Abasto geeft de bal voor. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Frías de bal. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sin valija - C. A. Marlboro Blue 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin valija 34%, C. A. Marlboro Blue 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sin valija - C. A. Marlboro Blue 1:1

52e minuut.
Arremón geeft een lange en hoge pass. Cascales rent richting de bal. Cascales passt de bal zonder na te denken. Lucas is nu in balbezit. Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Errea geeft een hoge lob. Inworp. Badani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Faretta onderschept slim de pass. Faretta met een sublieme pass. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel. Abasto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bandera speelt de bal door. Mariaca is nu in balbezit. Mariaca passt de bal zonder na te denken. Jurado is nu in balbezit. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Badani passt de bal in één keer door. Portillo is nu in balbezit. Met opzet legt Jurado zijn tegenspeler op de grond. Jurado krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Portillo rent richting de bal. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin valija 38%, C. A. Marlboro Blue 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sin valija - C. A. Marlboro Blue 1:1