Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CC8 La Chicana FC
CC8 1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19
solid Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gherman rent richting de bal. Gherman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Teodorescu de bal onder controle te krijgen. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Muciek de bal. Peralta rent richting de bal. Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Izaguirre de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Langhe speelt de bal door. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu speelt de bal door. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu passt de bal in één keer door. Iliescu rent richting de bal. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu speelt de bal door. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Muciek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vişinoiu komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Spinelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Langhe met de inworp. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu geeft de bal voor. Vişinoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Langhe geeft de bal voor. Vişinoiu kopt de bal weg. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Urtasun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică met een snelle inworp. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel. Cuagliotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cărănică met de inworp. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu speelt de bal door. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Langhe probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... La Pierre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 2:0

26e minuut.
Iliescu passt de bal zonder na te denken. Hulshoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulshoff passt de bal zonder na te denken. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu passt de bal in één keer door. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe met een sublieme pass. Urtasun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

33e minuut.
Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser passt de bal met de wreef. Cărănică speelt de bal door. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iliescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vişinoiu de bal. Urtasun is nu in balbezit. Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 3:0

42e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Urtasun heeft problemen om de bal te vangen. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ... La Pierre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 16%, La Chicana FC 84%.
CC8 - La Chicana FC 4:0

50e minuut.
Cărănică kopt de bal weg. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu onderschept slim de pass. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 5:0

53e minuut.
Iliescu met een sublieme pass. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft de bal voor. Vişinoiu is nu in balbezit. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap. La Pierre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Iliescu passt de bal met de wreef. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Langhe passt de bal in één keer door. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică passt de bal met de wreef. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 6:0

58e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urtasun de bal. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu passt de bal zonder na te denken. Langhe rent richting de bal. Langhe haalt uit met een fantastische trap. La Pierre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Cisneros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Spinelli heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urtasun de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - La Chicana FC 7:0

70e minuut.
Cărănică geeft de bal voor. Klungelig pakt Peralta de bal. Cuagliotti speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre geeft de bal voor. Booser kopt de bal weg. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
La Pierre trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langhe met de inworp. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivčević met een snelle inworp. Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft een lange en hoge pass. Vişinoiu springt en kopt de bal. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. Cisneros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 17%, La Chicana FC 83%.
CC8 - La Chicana FC 7:0
CC8