Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LosApocalicticoFc la pni
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Echevérry passt de bal in één keer door. Céspedes probeert naar een medespeler te passen. López Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Zambrano schiet op doel. Valero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Guasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasca passt de bal in één keer door. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosApocalicticoFc - la pni 0:1

28e minuut.
Guasca rent richting de bal. Guasca passt de bal met de wreef. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. López Zambrano rent richting de bal. López Zambrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Macías is nu in balbezit. Echevérry verovert de bal door een tackle van achteren. Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Guasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasca geeft een hoge lob. Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosApocalicticoFc 73%, la pni 27%.
LosApocalicticoFc - la pni 0:1

62e minuut.
Roa rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal in één keer door. Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Ahumada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Delgadillo de bal. Echevérry rent richting de bal. Echevérry met een sublieme pass. López Zambrano is nu in balbezit. López Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry met een sublieme pass. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Guasca kan de bal niet met de borst controleren. Guasca geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LosApocalicticoFc - la pni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosApocalicticoFc 58%, la pni 42%.
LosApocalicticoFc - la pni 0:2