Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanga FC BAMBOOS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Kondaponi rent richting de bal. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi is nu in balbezit. Eviparker rent richting de bal. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inuwa is nu in balbezit. Inuwa geeft de bal voor. Monye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uche met de inworp. Tyavkase probeert naar een medespeler te passen. Monye is nu in balbezit. Eviparker onderschept slim de pass. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tyavkase speelt de bal door. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda met een sublieme pass. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye geeft de bal voor. Ogunbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emigo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - BAMBOOS 0:1

22e minuut.
Ekeh is nu in balbezit. Kondaponi rent richting de bal. Monye is nu in balbezit. Kondaponi verovert de bal door een tackle van achteren. Kondaponi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu passt de bal met de wreef. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - BAMBOOS 0:2

24e minuut.
Kondaponi met een sublieme pass. Daar is Eviparker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doda rent richting de bal. Emigo onderschept slim de pass. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Okereke geeft de bal voor. Klungelig pakt Eviparker de bal. Ekeh is nu in balbezit. Eviparker onderschept slim de pass. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Babangida trapt de bal weg van het doel. Tyavkase kopt de bal weg. Daar is Eviparker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onyedika rent richting de bal. Onyedika geeft de bal voor. Ogunbiyi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - BAMBOOS 0:3

39e minuut.
Doda is nu in balbezit. Doda speelt de bal door. Eviparker rent richting de bal. Eviparker schiet op doel. Babangida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - BAMBOOS 1:3

43e minuut.
Uche kopt de bal weg. Eviparker heeft problemen om de bal te vangen. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. Ehiorobo kopt de bal weg. Chibueze heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - BAMBOOS 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanga FC 40%, BAMBOOS 60%.
Kanga FC - BAMBOOS 2:3

58e minuut.
Ekeh met de inworp. Agali rent richting de bal. Agali geeft de bal voor. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi bokst de bal weg. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - BAMBOOS 2:4

79e minuut.
Doda speelt de bal door. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke speelt de bal door. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Babangida trapt de bal weg. Agali kopt de bal weg. Klungelig pakt Okereke de bal. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo schiet op doel. Ogunbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanga FC 43%, BAMBOOS 57%.
Kanga FC - BAMBOOS 2:4