Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunshine city gviafc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Uche passt de bal met de wreef. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto maakt een afschuwelijke overtreding. Ogunsoto krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze rent richting de bal. Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze is nu in balbezit. Udeze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nwanu is nu in balbezit. Doda verovert de bal door een tackle van achteren. Doda geeft de bal voor. Okocha geeft de bal voor. Choji heeft problemen om de bal te vangen. Makinwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Choji rent richting de bal. Ekong onderschept slim de pass. Egere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egere krijgt een gele kaart. Ekong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Makinwa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - gviafc 1:0

29e minuut.
Nwanu probeert naar een medespeler te passen. Babayaro met een sublieme pass. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah onderschept slim de pass. Odiah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 54%, gviafc 46%.
Sunshine city - gviafc 1:0

49e minuut.
Madu met een sublieme pass. Doda rent richting de bal. Doda probeert naar een medespeler te passen. Ekong rent richting de bal. Ekong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okocha neemt de hoekschop. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Ekong onderschept slim de pass. Ekong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - gviafc 2:0

57e minuut.
Madu kopt de bal weg. Odiah rent richting de bal. Met opzet legt Akanji zijn tegenspeler op de grond. Akanji krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Udeze is nu in balbezit. Udeze speelt de bal door. Madu geeft een lange en hoge pass. Okocha is nu in balbezit. Okocha schiet op doel. Makinwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ekong is nu in balbezit. Ekong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Egere de bal onder controle te krijgen. Doda rent richting de bal. Doda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Okocha met een sublieme pass. Akanji heeft problemen om de bal te vangen. Odiah probeert naar een medespeler te passen. Udeze rent richting de bal. Udeze draait met de bal, schiet en ... Semitoje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro passt de bal zonder na te denken. Akanji heeft problemen om de bal te vangen. Odiah is nu in balbezit. Odiah schiet op doel. Semitoje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 52%, gviafc 48%.
Sunshine city - gviafc 2:0