Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenblues Dj Osuka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ojirika passt de bal met de wreef. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa speelt de bal door. Egere rent richting de bal. Egere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Adamu rent richting de bal. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie met een sublieme pass. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Adamu met een snelle inworp. Olawaniyi is nu in balbezit. Emigo speelt de bal door. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ojirika rent richting de bal. Ojirika geeft de bal voor. Babalade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egere rent richting de bal. Egere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Akpoborie rent richting de bal. Chukwu begaat een overtreding. Akpoborie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udebuluzor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalu rent richting de bal. Egere onderschept slim de pass. Egere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 42%, Dj Osuka 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenblues - Dj Osuka 0:0

56e minuut.
Olawaniyi heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emigo met een snelle inworp. Ajaero rent richting de bal. Ajaero draait met de bal, schiet en ... Obianika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Egere controleert de bal met de borst. Egere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kenblues - Dj Osuka 1:0

71e minuut.
Akpoborie rent richting de bal. Ojirika rent richting de bal. Chukwu is nu in balbezit. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie draait met de bal, schiet en ... Omoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Egere onderschept slim de pass. Egere haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Babalade de bal. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 60%, Dj Osuka 40%.
kenblues - Dj Osuka 1:0