Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade fc gviafc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Nwanu passt de bal in één keer door. Obiekwu met een sublieme pass. Chukwu rent richting de bal. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero schiet op doel. Makinwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Egere geeft een hoge lob. Udeze is nu in balbezit. Udeze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ade fc - gviafc 0:1

43e minuut.
Garba onderschept slim de pass. Garba geeft een hoge lob. Choji heeft problemen om de bal te vangen. Chukwu rent richting de bal. Chukwu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 54%, gviafc 46%.
ade fc - gviafc 0:1

48e minuut.
Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze is nu in balbezit. Osagie rent richting de bal. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Enyeama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Obiekwu speelt de bal door. Njoku is nu in balbezit. Makinwa begaat een overtreding. Makinwa krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Njoku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garba met een snel genomen vrije trap. Njoku is nu in balbezit. Njoku geeft een lange en hoge pass. Chukwu rent richting de bal. Chukwu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Adinachukwu geeft een hoge lob. Ajaero is nu in balbezit. Choji is nu in balbezit. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ade fc - gviafc 1:1

71e minuut.
Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu geeft een lange en hoge pass. Makinwa kopt de bal weg. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ade fc - gviafc 1:2

76e minuut.
Choji geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero geeft de bal voor. Makinwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chukwu probeert de bal met de borst te controleren. Makinwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Enyeama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ajaero de bal. Ajaero speelt de bal door. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu schiet op doel. Makinwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade fc 41%, gviafc 59%.
ade fc - gviafc 1:2