Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenblues ade fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ogbodudu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Obiekwu de bal onder controle te krijgen. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Offor probeert de bal aan de voet te houden. Ajaero rent richting de bal. Udebuluzor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udebuluzor krijgt een gele kaart. Ajaero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ajaero legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kenblues - ade fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 60%, ade fc 40%.
kenblues - ade fc 0:1

53e minuut.
Olasupo probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie is nu in balbezit. Chukwu begaat een overtreding. Chukwu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Akpoborie geeft de bal voor. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Anosike rent richting de bal. Anosike geeft een hoge lob. Klungelig pakt Offor de bal. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Omoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenblues 48%, ade fc 52%.
kenblues - ade fc 0:1