Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boyz ade fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo passt de bal in één keer door. Enyiaku is nu in balbezit. Chukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
boyz - ade fc 0:1

11e minuut.
Okocha probeert naar een medespeler te passen. Okafor is nu in balbezit. Otiji is nu in balbezit. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Egere is nu in balbezit. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero onderschept slim de pass. Ajaero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Igweokolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omotayo met de inworp. Ifejiagwa is nu in balbezit. Ifejiagwa geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Enyeama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Okafor rent richting de bal. Okafor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Otiji verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji speelt de bal door. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha passt de bal zonder na te denken. Egere geeft een lange en hoge pass. Njoku rent richting de bal. Njoku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Njoku zal de hoekschop nemen. Chukwu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Omotayo is nu in balbezit. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Omotayo onderschept slim de pass. Omotayo geeft een lange en hoge pass. Okafor is nu in balbezit. Okafor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boyz 59%, ade fc 41%.
boyz - ade fc 0:1

57e minuut.
Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo begaat een overtreding. Anosike is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omotayo probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Enyinnaya geeft een hoge lob. Anosike kopt de bal weg. Ezoba heeft problemen om de bal te vangen. Chukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Igweokolo speelt de bal door. Egere is nu in balbezit. Egere passt de bal met de wreef. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boyz - ade fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boyz 43%, ade fc 57%.
boyz - ade fc 0:2