Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majur fc mignon
532rghnova Tactiek sel1
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.6 gemiddelde waardering 54.8
weak Schieten outstanding
average Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Tarmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić is nu in balbezit. Mijić speelt de bal door. Espuny rent richting de bal. Espuny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garcia Júnior speelt de bal door. Tarmak is nu in balbezit. Marulanda geeft de bal voor. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Mijović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft een lange en hoge pass. Szolomayer rent richting de bal. Pembe onderschept slim de pass. Pembe draait met de bal, schiet en ... Mijović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijović met een sublieme pass. Burzawa kopt de bal weg. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap. Mijović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - fc mignon 0:1

19e minuut.
Mijić rent richting de bal. Mijić geeft een hoge lob. Higuera heeft problemen om de bal te vangen. Prvulović verovert de bal door een tackle van achteren. Prvulović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Garcia Júnior geeft een hoge lob. Mijić kopt de bal weg. Tarmak met een sublieme pass. Prvulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prvulović schiet op doel. Parés bokst de bal weg.

25e minuut.
Pepper passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marulanda de bal. Marulanda passt de bal zonder na te denken. Pembe rent richting de bal. Pembe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kurzawa onderschept slim de pass. Szolomayer is nu in balbezit. Kurzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - fc mignon 0:2

30e minuut.
Cincar is nu in balbezit. Kurzawa onderschept slim de pass. Kurzawa passt de bal in één keer door. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Mijović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pepper met een snelle inworp. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda probeert naar een medespeler te passen. Stellacci rent richting de bal. Stellacci geeft een hoge lob. Mijović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Špegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa onderschept slim de pass. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - fc mignon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 56%, fc mignon 44%.
Majur - fc mignon 0:3

49e minuut.
Calzada passt de bal zonder na te denken. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda passt de bal zonder na te denken. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe haalt uit met een fantastische trap. Mijović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Calzada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stellacci rent richting de bal. Stellacci geeft een hoge lob. Catauro rent richting de bal. Pembe verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - fc mignon 0:4

53e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić speelt de bal door. Tarmak is nu in balbezit. Tarmak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Marulanda passt de bal in één keer door. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper speelt de bal door. Pembe rent richting de bal. Pembe schiet op doel. Mijović bokst de bal weg.

63e minuut.
Marulanda met de inworp. Pembe is nu in balbezit. Catauro maakt een afschuwelijke overtreding. Catauro krijgt een gele kaart. Pembe raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pepper neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Mijović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuch geeft een hoge lob. Łachowski rent richting de bal. Prvulović verovert de bal door een tackle van achteren. Prvulović draait met de bal, schiet en ... Parés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pembe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marulanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marulanda met een sublieme pass. Pembe rent richting de bal. Pembe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marulanda passt de bal zonder na te denken. Catauro onderschept slim de pass. Pembe rent richting de bal. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - fc mignon 0:5

82e minuut.
Pepper is nu in balbezit. Pepper geeft een lange en hoge pass. Inworp. Catauro met een snelle inworp. Mijić geeft een hoge lob. Parés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa passt de bal zonder na te denken. Marulanda speelt de bal door. Pembe is nu in balbezit. Pembe draait met de bal, schiet en ... Mijović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Calzada verovert de bal door een tackle van achteren. Calzada geeft een hoge lob. Kurzawa kopt de bal weg. Pembe is nu in balbezit. Pembe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - fc mignon 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 55%, fc mignon 45%.
Majur - fc mignon 0:6