Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Hashim 08 Fk Novi Pazar
Deni napad Tactiek 442
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 29.7
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Klatt passt de bal in één keer door. Zdravković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravković passt de bal in één keer door. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ješić is nu in balbezit. Ješić draait met de bal, schiet en ... Pavlovski bokst de bal weg. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Zafertepe geeft een hoge lob. Pavlovski speelt de bal door. Zdravković kopt de bal weg. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Veljković met een snelle inworp. Ješić probeert de bal met de borst te controleren. Ješić geeft een lange en hoge pass. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kulačanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačanin geeft een hoge lob. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Stojačić geeft een lange en hoge pass. Ignjatov kopt de bal weg. Zdravković speelt de bal door. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kesedžija kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zdravković de bal onder controle te krijgen. Mirošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević schiet op doel. Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - Fk Novi Pazar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 69%, Fk Novi Pazar 31%.
FK Hashim 08 - Fk Novi Pazar 1:0

49e minuut.
Stojačić geeft de bal voor. Buitenspel voor Vukomanović. Goede buitenspelval van de verdediging. Zdravković neemt vlug de vrije trap. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano schiet op doel. Pavlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Zafertepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gojković. Zafertepe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klatt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kiribatiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pavlovski trapt de bal weg. Kesedžija kopt de bal weg. Zafertepe probeert de bal aan de voet te houden. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Hashim 08 - Fk Novi Pazar 1:1

63e minuut.
Gojković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Veljković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe schiet op doel. Pavlovski bokst de bal weg.

68e minuut.
Kulačanin verovert de bal door een tackle van achteren. Mandić rent richting de bal. Mandić passt de bal zonder na te denken. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zdravković is nu in balbezit. Zdravković passt de bal in één keer door. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano schiet op doel. Pavlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Hashim 08 - Fk Novi Pazar 1:2

89e minuut.
Pušić geeft de bal voor. Mirošević kopt de bal weg. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović schiet op doel. Šešelj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Hashim 08 59%, Fk Novi Pazar 41%.
FK Hashim 08 - Fk Novi Pazar 1:2