Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost ЗЕЛЕНГОРА 1945
Liga II Tactiek САМБА 7
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 40.4
uitmuntend Schieten goed
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Poupakis met de inworp. Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Niculae rent richting de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Chaofan geeft een lange en hoge pass. Papierz kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Uimanen rent richting de bal. Uimanen geeft de bal voor. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Aloupogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Manco geeft de bal voor. Poupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Chapuis geeft de bal voor. Manco is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:0

24e minuut.
Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crespo de bal. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski passt de bal in één keer door. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Aloupogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

38e minuut.
Poupakis onderschept slim de pass. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aloupogiannis bokst de bal weg.

43e minuut.
Crespo geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manco is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 32%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 68%.
RB_Buducnost - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

47e minuut.
Niculae onderschept slim de pass. Met opzet legt Habas zijn tegenspeler op de grond. Niculae is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chapuis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chapuis geeft de bal voor. Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal met de wreef. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Aloupogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0

80e minuut.
Uimanen probeert naar een medespeler te passen. Poupakis rent richting de bal. Poupakis probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco onderschept slim de pass. Manco probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 41%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 59%.
RB_Buducnost - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0