Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling Utd ФК Копчић Поље
Normal Tactiek Паплацко
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 59
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević is nu in balbezit. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Rajić met de inworp. Stričević rent richting de bal. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mijić de bal. Danić rent richting de bal. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:1

6e minuut.
Koturović met een sublieme pass. Klungelig pakt Volarev de bal. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:2

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millán met de inworp. Koprivica is nu in balbezit. Danić onderschept slim de pass. Danić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Danić haalt uit met een fantastische trap. Kralj speelt de bal door. Millán kopt de bal weg. Klungelig pakt Danić de bal. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mijić speelt de bal door. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šijan de bal onder controle te krijgen. Kralj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:3

17e minuut.
Protić rent richting de bal. Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić passt de bal in één keer door. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kralj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koprivica de bal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mijić de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:4

20e minuut.
Rajić met een sublieme pass. Daar is Zoltai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoltai passt de bal met de wreef. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić rent richting de bal. Rajić geeft een hoge lob. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Danić schiet op doel. Kralj met een sublieme pass. Rajić kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Matičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić passt de bal met de wreef. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rajić met een sublieme pass. Millán probeert de bal met de borst te controleren. Millán probeert naar een medespeler te passen. Danić rent richting de bal. Danić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Koturović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić passt de bal met de wreef. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mijić geeft een hoge lob. Mrkšić kopt de bal weg. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 89%, ФК Копчић Поље 11%.
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:5

46e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán passt de bal met de wreef. Rajić met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:6

49e minuut.
Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić passt de bal met de wreef. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:7

54e minuut.
Rajić kopt de bal weg. Zoltai rent richting de bal. Zoltai heeft problemen om de bal te vangen. Zoltai geeft een lange en hoge pass. Danić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Millán is nu in balbezit. Klungelig pakt Millán de bal. Millán geeft een lange en hoge pass. Stričević maakt een snoekduik en kopt de bal. Šijan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:8

58e minuut.
Danić passt de bal zonder na te denken. Stričević rent richting de bal. Vujošević begaat een overtreding. Stričević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stričević komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Milićković controleert de bal met de borst. Stričević rent richting de bal. Milićković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milićković krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zoltai kopt de bal weg. Stričević met een sublieme pass. Klungelig pakt Koprivica de bal. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bandur passt de bal in één keer door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Protić is nu in balbezit. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kralj trapt de bal weg van het doel. Zoltai kopt de bal weg. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mijić trapt de bal weg van het doel. Millán kopt de bal weg. Daar is Koprivica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić verovert de bal door een tackle van achteren. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danić rent richting de bal. De bal raakt de paal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:9

68e minuut.
Mrkšić passt de bal in één keer door. Daar is Rajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajić met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Koturović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić onderschept slim de pass. Mrkšić passt de bal met de wreef. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:10

73e minuut.
Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević met een sublieme pass. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:11

77e minuut.
Rajić speelt de bal door. Danić is nu in balbezit. Danić passt de bal met de wreef. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mrkšić passt de bal in één keer door. Millán rent richting de bal. Millán passt de bal met de wreef. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić rent richting de bal. Danić passt de bal met de wreef. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kralj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:12

83e minuut.
Volarev passt de bal met de wreef. Šijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić onderschept slim de pass. Danić haalt uit met een fantastische trap. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Koprivica de bal. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:13

88e minuut.
Stričević kopt de bal weg. Zoltai rent richting de bal. Zoltai passt de bal zonder na te denken. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:14

89e minuut.
Millán kopt de bal weg. Danić is nu in balbezit. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kralj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 91%, ФК Копчић Поље 9%.
Welling Utd - ФК Копчић Поље 0:15