Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemunelo uuj
5212+ Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Dramić is nu in balbezit. Jelkić verovert de bal door een tackle van achteren. Jelkić geeft een lange en hoge pass. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gaćeša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugrinov is nu in balbezit. Ugrinov schiet op doel. Duljaj rent richting de bal. Duljaj draait met de bal, schiet en ... Joksimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gaćeša passt de bal met de wreef. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević passt de bal in één keer door. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinov schiet op doel. Joksimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dramić is nu in balbezit. Dramić geeft de bal voor. Klungelig pakt Krumpirović de bal. Duljaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemunelo - uuj 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemunelo 55%, uuj 45%.
Zemunelo - uuj 0:1

46e minuut.
Bjelajac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinov begaat een overtreding. Bjelajac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjelajac met een snel genomen vrije trap. Timić probeert de bal met de borst te controleren. Dobrin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Duljaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugrinov is nu in balbezit. Duljaj rent richting de bal. Ugrinov is nu in balbezit. Ugrinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dramić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cikatić de bal. Kojadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić haalt uit met een fantastische trap. Ljubinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Joksimović met een harde bal richting middenveld. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević met een sublieme pass. Ugrinov is nu in balbezit. Ugrinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jelkić speelt de bal door. Klungelig pakt Dobrin de bal. Dobrin speelt de bal door. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemunelo 47%, uuj 53%.
Zemunelo - uuj 0:1