Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SLANA BARA FCVrnjci
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Bojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić onderschept slim de pass. Nalić met een sublieme pass. Vasović is nu in balbezit. Vasović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Blagojević verovert de bal door een tackle van achteren. Milovac onderschept slim de pass. Milovac speelt de bal door. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel. Mojić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bojković met een sublieme pass. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dereta krijgt een gele kaart. Milovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clotet met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hrkalo de bal. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Clotet is nu in balbezit. Clotet speelt de bal door. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel. Mojić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:1

18e minuut.
Arent geeft een hoge lob. Milovac rent richting de bal. Milovac passt de bal zonder na te denken. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ćeramilac onderschept slim de pass. Ćeramilac speelt de bal door. Milovac kan de bal niet met de borst controleren. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Matović geeft de bal voor. Daar is Stajkovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clotet probeert naar een medespeler te passen. Özertem rent richting de bal. Özertem geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ivanišević probeert de bal met de borst te controleren. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović passt de bal met de wreef. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:2

28e minuut.
Dereta speelt de bal door. Erceg is nu in balbezit. Erceg met een sublieme pass. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Milovac speelt de bal door. Ivanišević is nu in balbezit. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Mojić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:3

38e minuut.
Blagojević verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:4

45e minuut.
Inworp. Muyter met een snelle inworp. Matović geeft een hoge lob. Ćeramilac maakt een snoekduik en kopt de bal. Mojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 69%, FCVrnjci 31%.
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:5

79e minuut.
Nalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojković onderschept slim de pass. Bojković probeert naar een medespeler te passen. Milovac rent richting de bal. Milovac schiet op doel. Mojić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 47%, FCVrnjci 53%.
FC SLANA BARA - FCVrnjci 0:5