Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SLANA BARA LSK
Normal Tactiek MuGlup
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Nalić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socarrás met een snel genomen vrije trap. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Szabolcska rent richting de bal. Zullino rent richting de bal. Zullino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün geeft een hoge lob. Kostić kopt de bal weg. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Mojić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:1

10e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić geeft een hoge lob. Blagojević heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hrkalo trapt de bal weg. Szabolcska kopt de bal weg. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Mačkić passt de bal in één keer door. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Leposavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino speelt de bal door. Mačkić rent richting de bal. Mačkić geeft de bal voor. Mojić bokst de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Mačkić de bal. Mačkić met een sublieme pass. Zullino heeft problemen om de bal te vangen. Zullino geeft een hoge lob. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:3

18e minuut.
Blagojević probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stajkovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stajkovac krijgt een gele kaart. Kostić raakt geblesseerd tijdens het duel. Szabolcska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić is nu in balbezit. Kolaković probeert naar een medespeler te passen. Samaniego kan de bal niet met de borst controleren. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mačkić zal de hoekschop nemen. Mojić met een sublieme pass. Blagojević heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:4

23e minuut.
Zullino met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego rent richting de bal. Samaniego schiet op doel. Mojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:5

26e minuut.
Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Mojić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:6

30e minuut.
Nalić onderschept slim de pass. Nalić probeert naar een medespeler te passen. Mačkić speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Mojić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:7

31e minuut.
Szabolcska met een snelle inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino met een sublieme pass. Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego schiet op doel. Mojić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:8

39e minuut.
Socarrás geeft een hoge lob. Szabolcska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostić kopt de bal weg. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zullino met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Samaniego rent richting de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 88%, LSK 12%.
FC SLANA BARA - LSK 0:9

47e minuut.
Inworp. Mačkić met de inworp. Radanović rent richting de bal. Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zullino passt de bal zonder na te denken. Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska passt de bal in één keer door. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić schiet op doel. Mojić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Hrkalo is nu in balbezit. Hrkalo geeft een lange en hoge pass. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft een hoge lob. Kostić springt en kopt de bal. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mojić trapt de bal weg. Klungelig pakt Szabolcska de bal. Leposavić is nu in balbezit. Szabolcska verovert de bal door een tackle van achteren. Szabolcska geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Szabolcska met de inworp. Zullino geeft de bal voor. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Hrkalo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:10

60e minuut.
Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino speelt de bal door. Klungelig pakt Hrkalo de bal. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Leposavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino speelt de bal door. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić geeft een hoge lob. Samaniego maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:11

67e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft een lange en hoge pass. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:12

69e minuut.
Zullino geeft de bal voor. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kolaković de bal onder controle te krijgen. Mojić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:13

71e minuut.
Inworp. Zullino met de inworp. Samaniego controleert de bal met de borst. Samaniego draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Inworp. Szabolcska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft de bal voor. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zullino is nu in balbezit. Zullino geeft een hoge lob. Hrkalo heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego rent richting de bal. Samaniego schiet op doel. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:14

76e minuut.
Mojić met een sublieme pass. Mačkić controleert de bal met de borst. Mačkić met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Kostić is nu in balbezit. Kostić passt de bal met de wreef. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Mojić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hrkalo is nu in balbezit. Hrkalo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska met de inworp. Zullino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kostić de bal. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego schiet op doel. Mojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:15

81e minuut.
Ivanišević rent richting de bal. Ivanišević geeft de bal voor. Mačkić kopt de bal weg. Radanović heeft problemen om de bal te vangen. Zullino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Zullino is nu in balbezit. Zullino speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino rent richting de bal. Zullino passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mojić trapt de bal weg. Szabolcska kopt de bal weg. Zullino met een sublieme pass. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino met een sublieme pass. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - LSK 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 92%, LSK 8%.
FC SLANA BARA - LSK 0:16