Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCVrnjci FK Vojin Veljković
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 16.4
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bojković geeft de bal voor. Arsin rent richting de bal. Ćeramilac onderschept slim de pass. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Puača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FK Vojin Veljković 1:0

9e minuut.
Pupovac rent richting de bal. Pupovac geeft een hoge lob. Borreicho controleert de bal met de borst. Sanković is nu in balbezit. Sanković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Ostermann trapt de bal weg van het doel. Milovac kopt de bal weg. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac passt de bal met de wreef. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FK Vojin Veljković 2:0

13e minuut.
Arsin geeft de bal voor. Daar is Clotet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clotet met een sublieme pass. Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ćeramilac heeft problemen om de bal te vangen. Ličanin is nu in balbezit. Matović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pupovac passt de bal zonder na te denken. Sanković rent richting de bal. Sanković passt de bal in één keer door. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa draait met de bal, schiet en ... Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Milovac passt de bal met de wreef. Özertem rent richting de bal. Özertem passt de bal met de wreef. Milovac is nu in balbezit. Milovac passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arent geeft een hoge lob. Fejsa probeert de bal aan de voet te houden. Płomyk kopt de bal weg. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FK Vojin Veljković 3:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Muyter de bal onder controle te krijgen. Muyter geeft een hoge lob. Ličanin probeert naar een medespeler te passen. Özertem is nu in balbezit. Özertem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Stojačić de bal. Özertem rent richting de bal. Özertem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cincar geeft een hoge lob. Garić probeert naar een medespeler te passen. Borreicho rent richting de bal. Fejsa onderschept slim de pass. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 32%, FK Vojin Veljković 68%.
FCVrnjci - FK Vojin Veljković 3:0

50e minuut.
Daar is Dinkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clotet bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotet met een sublieme pass. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kolundžija passt de bal in één keer door. Fejsa is nu in balbezit. Clotet verovert de bal door een tackle van achteren. Sanković verovert de bal door een tackle van achteren. Sanković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - FK Vojin Veljković 3:1

56e minuut.
Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac geeft een lange en hoge pass. Daar is Bojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stojačić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özertem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milovac heeft problemen om de bal te vangen. Milovac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Puača trapt de bal weg. Płomyk kopt de bal weg. Daar is Cincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. Paal! Puača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Milovac passt de bal met de wreef. Stojačić is nu in balbezit. Özertem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özertem is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 37%, FK Vojin Veljković 63%.
FCVrnjci - FK Vojin Veljković 3:1