Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MojTim fk temnic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Jakšić passt de bal met de wreef. Pop Lazić is nu in balbezit. Pop Lazić schiet op doel. Mugoša probeert de bal aan de voet te houden. Pletiguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - fk temnic 1:0

17e minuut.
Degenek is nu in balbezit. Degenek geeft een hoge lob. Bojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučibabić verovert de bal door een tackle van achteren. Mučibabić passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kustudić geeft een lange en hoge pass. Drulović kopt de bal weg. Žigić heeft problemen om de bal te vangen. Fabri is nu in balbezit. Fabri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 64%, fk temnic 36%.
MojTim - fk temnic 1:0

51e minuut.
Žigić is nu in balbezit. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Degenek maakt een afschuwelijke overtreding. Degenek krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bojović rent richting de bal. Bojović passt de bal zonder na te denken. Canović rent richting de bal. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bojović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malić komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ðorović met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Met opzet legt Amidžić zijn tegenspeler op de grond. Amidžić krijgt een gele kaart. Kolarić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kolarić kan niet meer verder spelen. Zrlić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Drulović onderschept slim de pass. Drulović passt de bal met de wreef. Fabri speelt de bal door. Zrlić rent richting de bal. Zrlić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Kustudić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amidžić controleert de bal met de borst. Fabri onderschept slim de pass. Fabri passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MojTim - fk temnic 1:1

71e minuut.
Mugoša geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jakšić met een snelle inworp. Jelenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pletiguz trapt de bal weg van het doel. Amidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malić krijgt een gele kaart. Amidžić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amidžić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mugoša trapt de bal weg. Degenek controleert de bal met de borst. Fabri met een sublieme pass. Zrlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrlić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri passt de bal met de wreef. Zrlić is nu in balbezit. Zrlić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - fk temnic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 67%, fk temnic 33%.
MojTim - fk temnic 1:2