Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MY TEAM sara lucic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tucaković kan de bal niet met de borst controleren. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović passt de bal met de wreef. Matulić is nu in balbezit. Matulić schiet op doel. Mihajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - sara lucic 0:1

8e minuut.
Zličić kopt de bal weg. Daar is Bogunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pap is nu in balbezit. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mihajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blagojević is nu in balbezit. Matulić onderschept slim de pass. Matulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - sara lucic 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Josipović de bal. Lubarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerifović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šerifović krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap rent richting de bal. Pap met een sublieme pass. Lubarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubarda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Orović rent richting de bal. Orović geeft de bal voor. Pap kopt de bal weg. Lubarda rent richting de bal. Lubarda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 43%, sara lucic 57%.
MY TEAM - sara lucic 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orović met een snelle inworp. Vajagić is nu in balbezit. Bogunović rent richting de bal. Bogunović passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Matulić is nu in balbezit. Bogunović rent richting de bal. Matulić is nu in balbezit. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović draait met de bal, schiet en ... Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Latinović rent richting de bal. Latinović geeft een lange en hoge pass. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matulić verovert de bal door een tackle van achteren. Matulić schiet op doel. Mihajlović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Šerifović is nu in balbezit. Šerifović probeert naar een medespeler te passen. Matulić is nu in balbezit. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 64%, sara lucic 36%.
MY TEAM - sara lucic 0:2