Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daraghs team saphire fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Wilde heeft problemen om de bal te vangen. Carton rent richting de bal. Carton passt de bal zonder na te denken. Kehoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft de bal voor. Morris kan de bal niet met de borst controleren. Connell is nu in balbezit. Connell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daraghs team - saphire fc 1:0

14e minuut.
Mulligan met een sublieme pass. Kehoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe met een sublieme pass. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gough zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donegan is nu in balbezit. Donegan passt de bal zonder na te denken. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daraghs team - saphire fc 1:1

24e minuut.
Thomas onderschept slim de pass. Sweeney rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas draait met de bal, schiet en ... Morris heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Carton passt de bal in één keer door. Armstrong heeft problemen om de bal te vangen. Kehoe rent richting de bal. Kehoe draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daraghs team - saphire fc 1:2

31e minuut.
Klungelig pakt Mulligan de bal. Mulligan geeft een hoge lob. Hawkins probeert de bal aan de voet te houden. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Donegan kopt de bal weg. Buttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong is nu in balbezit. Kehoe rent richting de bal. Kehoe haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan met een sublieme pass. Armstrong rent richting de bal. Armstrong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carton kopt de bal weg. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe rent richting de bal. Kehoe draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daraghs team - saphire fc 1:3

45e minuut.
Spaul is nu in balbezit. Spaul passt de bal zonder na te denken. Connell is nu in balbezit. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daraghs team 75%, saphire fc 25%.
daraghs team - saphire fc 1:3

77e minuut.
Carton is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Connell is nu in balbezit. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daraghs team - saphire fc 2:3

89e minuut.
Donegan passt de bal met de wreef. Kehoe rent richting de bal. Kehoe passt de bal met de wreef. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daraghs team 48%, saphire fc 52%.
daraghs team - saphire fc 2:3