Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nick utd CULMORE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Nash geeft een lange en hoge pass. Christie rent richting de bal. Marsh maakt een afschuwelijke overtreding. Marsh krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Fitchen passt de bal met de wreef. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitchen onderschept slim de pass. Marsh is nu in balbezit. Marsh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitchen is nu in balbezit. Fitchen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nick utd - CULMORE 1:0

12e minuut.
Fahy speelt de bal door. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh speelt de bal door. Fitchen rent richting de bal. Fitchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. McGoldrick is nu in balbezit. McGoldrick passt de bal in één keer door. Gormley is nu in balbezit. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Coutts-Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutts-Smith begaat een overtreding. McGoldrick wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Delap geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chawla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Christie rent richting de bal. Christie probeert naar een medespeler te passen. Gormley rent richting de bal. Gormley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Kane de bal. Fahy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kane. Fahy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fahy kan niet meer verder spelen. Ducasse komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 50%, CULMORE 50%.
nick utd - CULMORE 1:0

62e minuut.
Kane speelt de bal door. Christie is nu in balbezit. Marsh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marsh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Christie roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Christie kan niet meer verder spelen. Christie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chapman komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bolger is nu in balbezit. Gormley heeft problemen om de bal te vangen. Bolger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nick utd - CULMORE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nick utd 57%, CULMORE 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nick utd - CULMORE 1:1