Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC United of Kinsale FCS SCHOOL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Turner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bedford geeft de bal voor. Mooney is nu in balbezit. Mooney speelt de bal door. Appel rent richting de bal. Appel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper onderschept slim de pass. Draper met een sublieme pass. Lizrraga is nu in balbezit. Lizrraga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
McGinnity rent richting de bal. Appel onderschept slim de pass. Appel passt de bal met de wreef. Appel rent richting de bal. Appel draait met de bal, schiet en ... Malhan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Cummins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draper rent richting de bal. Draper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Kinsale 55%, FCS SCHOOL 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC United of Kinsale - FCS SCHOOL 0:0

66e minuut.
Bolland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedford met de inworp. Draper is nu in balbezit. Draper geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Kinsale - FCS SCHOOL 0:1

79e minuut.
McMupp probeert naar een medespeler te passen. Appel rent richting de bal. Appel passt de bal zonder na te denken. Appel rent richting de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bedford rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedford met een snelle inworp. Draper is nu in balbezit. Draper geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
McGinnity geeft een lange en hoge pass. Cummins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Draper is nu in balbezit. Lizrraga is nu in balbezit. Lizrraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Kinsale 55%, FCS SCHOOL 45%.
FC United of Kinsale - FCS SCHOOL 0:1