Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A2Z FCS SCHOOL
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Lathlane kopt de bal weg. Loughran heeft problemen om de bal te vangen. Lizrraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizrraga haalt uit met een fantastische trap. Darby probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A2Z - FCS SCHOOL 0:1

21e minuut.
Reilly geeft de bal voor. Inworp. Bull met de inworp. Davey heeft problemen om de bal te vangen. Davey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cahill geeft een lange en hoge pass. De Khros is nu in balbezit. Purkess onderschept slim de pass. Purkess haalt uit met een fantastische trap. Malhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A2Z - FCS SCHOOL 1:1

29e minuut.
Loughran geeft de bal voor. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Carson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Carson begaat een overtreding. Carson krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De Khros rent richting de bal. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Reilly rent richting de bal. Purkess onderschept slim de pass. Purkess schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 52%, FCS SCHOOL 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A2Z - FCS SCHOOL 1:1

50e minuut.
De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess schiet op doel. Malhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A2Z - FCS SCHOOL 2:1

63e minuut.
Daar is Bedford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedford met de inworp. Draper is nu in balbezit. Draper geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Carson de bal. Carson geeft een hoge lob. McGinnity kopt de bal weg. Lizrraga rent richting de bal. Lizrraga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 41%, FCS SCHOOL 59%.
A2Z - FCS SCHOOL 2:1