Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywe Syrenki Peamount UTD
a Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Burgess geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams met de inworp. Gormley rent richting de bal. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bracken met de inworp. Hannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes begaat een overtreding. Hannon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Waters is nu in balbezit. Gilchrist geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hughes de bal. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 58%, Peamount UTD 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywe Syrenki - Peamount UTD 0:0

46e minuut.
Deane rent richting de bal. Barter bereikt de bal nog maar net als eerste. Barter schiet op doel. Kealy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywe Syrenki - Peamount UTD 0:1

72e minuut.
Hardy met een sublieme pass. Daar is Fenton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenton passt de bal met de wreef. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Barter probeert de bal met de borst te controleren. Hardy rent richting de bal. Hardy passt de bal met de wreef. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzywe Syrenki - Peamount UTD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 37%, Peamount UTD 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywe Syrenki - Peamount UTD 1:1