Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vilnius FC liverbird
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hancocks passt de bal met de wreef. Curtin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edwards rent richting de bal. Hood is nu in balbezit. Hood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vilnius FC - liverbird 0:1

9e minuut.
Merriman probeert naar een medespeler te passen. Carson met een sublieme pass. Condron speelt de bal door. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stokes geeft een hoge lob. Inworp. Elebert met een snelle inworp. Coyne is nu in balbezit. Coyne schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vilnius FC - liverbird 1:1

29e minuut.
Coyne passt de bal zonder na te denken. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin passt de bal zonder na te denken. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vilnius FC - liverbird 1:2

34e minuut.
Brogan rent richting de bal. Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne passt de bal zonder na te denken. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vilnius FC 64%, liverbird 36%.
FC Vilnius FC - liverbird 1:2

58e minuut.
Edwards rent richting de bal. McCabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. McCabe rent richting de bal. McCabe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carson is nu in balbezit. Carson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kelly de bal. Hood is nu in balbezit. Hood schiet op doel. McGinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vilnius FC 44%, liverbird 56%.
FC Vilnius FC - liverbird 1:2