Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCS SCHOOL dortmund282
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
McGinn verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is McGinnity, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinnity geeft een hoge lob. Daar is Dutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lathlane geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lathlane is nu in balbezit. Draper is nu in balbezit. Draper met een sublieme pass. Lizrraga rent richting de bal. Lizrraga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sumant probeert naar een medespeler te passen. Lathlane kan de bal niet met de borst controleren. Lathlane passt de bal met de wreef. Lizrraga rent richting de bal. Lizrraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Howell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dutton is nu in balbezit. Lizrraga verovert de bal door een tackle van achteren. Lizrraga schiet op doel. Deegan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCS SCHOOL - dortmund282 1:0

36e minuut.
Inworp. Bedford met een snelle inworp. Lizrraga kan de bal niet met de borst controleren. Lizrraga draait met de bal, schiet en ... Ring probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lathlane geeft een lange en hoge pass. Johns is nu in balbezit. Johns geeft een hoge lob. Sumant is nu in balbezit. Sumant geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCS SCHOOL 27%, dortmund282 73%.
FCS SCHOOL - dortmund282 1:0

54e minuut.
Dutton heeft problemen om de bal te vangen. Dutton speelt de bal door. McGlynn is nu in balbezit. McGlynn schiet op doel. Malhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCS SCHOOL - dortmund282 1:1

72e minuut.
McGlynn rent richting de bal. McGlynn probeert naar een medespeler te passen. De Khros rent richting de bal. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCS SCHOOL 61%, dortmund282 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCS SCHOOL - dortmund282 1:1