Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A2Z Peamount UTD
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Colgan geeft een lange en hoge pass. Nash is nu in balbezit. Nash passt de bal met de wreef. Purkess rent richting de bal. Purkess haalt uit met een fantastische trap. Schaunig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A2Z - Peamount UTD 1:0

25e minuut.
Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist geeft de bal voor. Devenney heeft problemen om de bal te vangen. Gormley is nu in balbezit. Gormley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Loughran heeft problemen om de bal te vangen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastel geeft de bal voor. Gilchrist probeert de bal aan de voet te houden. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess haalt uit met een fantastische trap. Schaunig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lockerbie rent richting de bal. Gavin onderschept slim de pass. Gavin probeert naar een medespeler te passen. Gormley rent richting de bal. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 39%, Peamount UTD 61%.
A2Z - Peamount UTD 1:0

56e minuut.
Colgan geeft een hoge lob. Inworp. Hannon met de inworp. Gavin rent richting de bal. Gavin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Colgan probeert naar een medespeler te passen. Eastham is nu in balbezit. Eastham met een sublieme pass. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nash passt de bal zonder na te denken. Place is nu in balbezit. Place speelt de bal door. Purkess rent richting de bal. Purkess haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gavin passt de bal met de wreef. Gormley rent richting de bal. Lockerbie rent richting de bal. Gormley onderschept slim de pass. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A2Z - Peamount UTD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 64%, Peamount UTD 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A2Z - Peamount UTD 1:1
A2Z