Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCS SCHOOL Krzywe Syrenki
Normal Tactiek a
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Burgess met een sublieme pass. Inworp. McGinnity zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedford is nu in balbezit. Bedford geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
McGinnity passt de bal met de wreef. Lizrraga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgess. Burgess krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lathlane is nu in balbezit. Fenton verovert de bal door een tackle van achteren. Fenton met een sublieme pass. Waters rent richting de bal. Waters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De Courcy met een snelle inworp. Fenton rent richting de bal. Fenton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bennion de bal. Bennion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carson heeft problemen om de bal te vangen. Lathlane geeft een hoge lob. Draper kopt de bal weg. Lizrraga rent richting de bal. Lizrraga draait met de bal, schiet en ... Gray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCS SCHOOL - Krzywe Syrenki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCS SCHOOL 53%, Krzywe Syrenki 47%.
FCS SCHOOL - Krzywe Syrenki 1:0

63e minuut.
Inworp. Bedford met de inworp. Hardy probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bedford geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Deane rent richting de bal. Deane speelt de bal door. De Khros rent richting de bal. Waters onderschept slim de pass. Waters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Deane verovert de bal door een tackle van achteren. Deane met een sublieme pass. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters draait met de bal, schiet en ... Malhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCS SCHOOL - Krzywe Syrenki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCS SCHOOL 60%, Krzywe Syrenki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCS SCHOOL - Krzywe Syrenki 1:1