Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A2Z liverbird
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Curtin kopt de bal weg. Place probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curtin rent richting de bal. Curtin draait met de bal, schiet en ... Darby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A2Z - liverbird 0:1

27e minuut.
Gavin met een sublieme pass. Brogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess onderschept slim de pass. Purkess haalt uit met een fantastische trap. Archbold werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A2Z - liverbird 1:1

29e minuut.
Curtin met een snelle inworp. Curtin is nu in balbezit. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Kelly is nu in balbezit. Kelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 59%, liverbird 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A2Z - liverbird 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bull neemt de hoekschop. Daar is Curtin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purkess is nu in balbezit. Purkess schiet op doel. Archbold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Eastham passt de bal zonder na te denken. Cahill heeft problemen om de bal te vangen. Cahill geeft een lange en hoge pass. Daar is Purkess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purkess schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 54%, liverbird 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A2Z - liverbird 1:1
A2Z