Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCS SCHOOL FC Vilnius FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Draper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bloxham. Draper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lathlane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lizrraga krijgt zijn hoofd ertegen. McGinn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lathlane probeert de bal aan de voet te houden. Cousins is nu in balbezit. Draper met een sublieme pass. Lizrraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizrraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCS SCHOOL - FC Vilnius FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCS SCHOOL 51%, FC Vilnius FC 49%.
FCS SCHOOL - FC Vilnius FC 1:0

47e minuut.
Lathlane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coyne is nu in balbezit. McGinnity is nu in balbezit. Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lathlane is nu in balbezit. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper met een sublieme pass. Lizrraga is nu in balbezit. Lizrraga schiet op doel. McGinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Merriman rent richting de bal. Merriman geeft de bal voor. Elebert speelt de bal door. Klungelig pakt McCabe de bal. McCabe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elebert met een snelle inworp. Coyne heeft problemen om de bal te vangen. Coyne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Merriman probeert naar een medespeler te passen. McGinnity is nu in balbezit. Coyne maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Coyne naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Carson rent richting de bal. Carson geeft de bal voor. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. McCabe verovert de bal door een tackle van achteren. McCabe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCS SCHOOL 48%, FC Vilnius FC 52%.
FCS SCHOOL - FC Vilnius FC 1:0