Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A2Z Krzywe Syrenki
Normal Tactiek a
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Place is nu in balbezit. Cahill rent richting de bal. Fenton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenton krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Hughes geeft een hoge lob. Devenney kopt de bal weg. Purkess is nu in balbezit. Purkess schiet op doel. Gray bokst de bal weg.

18e minuut.
Eastham passt de bal in één keer door. Fenton is nu in balbezit. Fenton passt de bal zonder na te denken. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Waters rent richting de bal. Fenton rent richting de bal. Fenton speelt de bal door. De Courcy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Courcy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Purkess heeft problemen om de bal te vangen. Purkess draait met de bal, schiet en ... Kealy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 49%, Krzywe Syrenki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A2Z - Krzywe Syrenki 0:0

49e minuut.
Cahill passt de bal zonder na te denken. Purkess is nu in balbezit. Kealy is nu in balbezit. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess schiet op doel. Gray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purkess bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess draait met de bal, schiet en ... Gray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Place is nu in balbezit. Place geeft de bal voor. Kenna kopt de bal weg. Bull is nu in balbezit. Bull haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Devenney geeft een hoge lob. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan passt de bal met de wreef. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 59%, Krzywe Syrenki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A2Z - Krzywe Syrenki 0:0
A2Z