Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywe Syrenki dortmund282
a Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Christian met een sublieme pass. McGlynn rent richting de bal. Met opzet legt Deane zijn tegenspeler op de grond. McGlynn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. McGlynn kan niet meer verder spelen. Foy komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Christian speelt de bal door. Inworp. Hughes met de inworp. Daar is Bennion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennion geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hardy geeft een lange en hoge pass. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Ring met een sublieme pass. Bennion bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennion geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywe Syrenki - dortmund282 1:0

29e minuut.
Shields speelt de bal door. De Courcy controleert de bal met de borst. Waters is nu in balbezit. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Burgess heeft problemen om de bal te vangen. Sumant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumant passt de bal met de wreef. Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. Foy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fenton rent richting de bal. Dutton onderschept slim de pass. Dutton passt de bal in één keer door. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 51%, dortmund282 49%.
Krzywe Syrenki - dortmund282 1:0

64e minuut.
Bennion heeft problemen om de bal te vangen. McLoughlin is nu in balbezit. McLoughlin probeert naar een medespeler te passen. Foy rent richting de bal. Foy haalt uit met een fantastische trap. Gray bokst de bal weg.

71e minuut.
McLoughlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McGinn heeft problemen om de bal te vangen. McGinn geeft een lange en hoge pass. Dutton is nu in balbezit. Dutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Johns speelt de bal door. Sumant is nu in balbezit. Sumant passt de bal in één keer door. Foy rent richting de bal. Foy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 65%, dortmund282 35%.
Krzywe Syrenki - dortmund282 1:0