Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shangri-Lá 14 FC FLAHITS
343 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 35.1
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Gülkemer met een sublieme pass. Gorzawski probeert naar een medespeler te passen. Rym is nu in balbezit. Rym schiet op doel. Konopski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Əhmədoğlu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Banaszek geeft de bal voor. Daar is Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gérouville rent richting de bal. Gérouville haalt uit met een fantastische trap. Kudyba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 0:1

21e minuut.
Gülkemer onderschept slim de pass. Gülkemer probeert naar een medespeler te passen. Rym rent richting de bal. Rym schiet op doel. Degterev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 1:1

26e minuut.
Coral Rosero onderschept slim de pass. Coral Rosero speelt de bal door. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek draait met de bal, schiet en ... Kudyba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 1:2

29e minuut.
Verbrugghen verovert de bal door een tackle van achteren. Voynov is nu in balbezit. Voynov probeert naar een medespeler te passen. Banaszek is nu in balbezit. Banaszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gorzawski passt de bal met de wreef. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer passt de bal zonder na te denken. Rym is nu in balbezit. Rym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Palmiste kopt de bal weg. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gérouville bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérouville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Scieur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer verovert de bal door een tackle van achteren. Gülkemer passt de bal met de wreef. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski geeft de bal voor. Konopski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym verovert de bal door een tackle van achteren. Rym draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Borisenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 2:2

43e minuut.
Borisenko geeft een hoge lob. Gérouville speelt de bal door. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek haalt uit met een fantastische trap. Kudyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shangri-Lá 14 FC 56%, FLAHITS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 2:2

46e minuut.
Voynov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Konopski de bal. Konopski geeft een lange en hoge pass. Gérouville is nu in balbezit. Gérouville draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Banaszek is nu in balbezit. Banaszek haalt uit met een fantastische trap. Kudyba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 2:3

49e minuut.
Scieur heeft problemen om de bal te vangen. Scieur geeft een lange en hoge pass. Banaszek kopt de bal weg. Gérouville bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérouville schiet op doel. Kudyba bokst de bal weg.

51e minuut.
Inworp. Voynov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gérouville bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérouville geeft de bal voor. Banaszek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 2:4

53e minuut.
Lepage speelt de bal door. Banaszek rent richting de bal. Banaszek passt de bal met de wreef. Gérouville bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérouville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rym probeert naar een medespeler te passen. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski speelt de bal door. Rym rent richting de bal. Rym haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tupinambá kopt de bal weg. Klungelig pakt Gülkemer de bal. Gülkemer passt de bal in één keer door. Daar is Gorzawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Coral Rosero met de inworp. Palmiste is nu in balbezit. Palmiste geeft een hoge lob. Gérouville krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Scieur rent richting de bal. Scieur geeft een lange en hoge pass. Cortez rent richting de bal. Banaszek onderschept slim de pass. Banaszek haalt uit met een fantastische trap. Kudyba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coral Rosero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grande rent richting de bal. Banaszek onderschept slim de pass. Banaszek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Palmiste speelt de bal door. Tupinambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá passt de bal in één keer door. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer schiet op doel. Degterev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Coral Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banaszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shangri-Lá 14 FC 57%, FLAHITS 43%.
Shangri-Lá 14 FC - FLAHITS 2:4