Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: Bahiaa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2867
Bahiaa BR Cowboys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Iraquiano verovert de bal door een tackle van achteren. Iraquiano passt de bal in één keer door. Fumeirão is nu in balbezit. Fumeirão draait met de bal, schiet en ... Octávio Mangabeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bíscaro kopt de bal weg. Moleque Abusado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moleque Abusado passt de bal met de wreef. Onanista rent richting de bal. Onanista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Onanista probeert de bal aan de voet te houden. Moleque Abusado kopt de bal weg. Tânus rent richting de bal. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahiaa - BR Cowboys 0:1

18e minuut.
Santista speelt de bal door. Inworp. Gracille met de inworp. Fumeirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeirão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Morton heeft problemen om de bal te vangen. Fumeirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves begaat een overtreding. Chaves krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Fumeirão bereikt de bal nog maar net als eerste. Moleque Abusado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moleque Abusado geeft een hoge lob. Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bahiaa - BR Cowboys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahiaa 55%, BR Cowboys 45%.
Bahiaa - BR Cowboys 0:2

50e minuut.
Moleque Abusado passt de bal met de wreef. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale passt de bal zonder na te denken. Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanista haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fumeirão geeft een hoge lob. Gracille bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton maakt een afschuwelijke overtreding. Morton krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vale is nu in balbezit. Onanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale rent richting de bal. Onanista rent richting de bal. Onanista draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahiaa 47%, BR Cowboys 53%.
Bahiaa - BR Cowboys 0:2