Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
megatips Destampa FC
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Praça rent richting de bal. Praça geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário rent richting de bal. Rosário schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça geeft een hoge lob. Pinheiro is nu in balbezit. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário schiet op doel. Silva Filho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megatips 45%, Destampa FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
megatips - Destampa FC 0:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Pinheiro de bal onder controle te krijgen. Uchoa rent richting de bal. Uchoa met een sublieme pass. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Cortes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
dos Bastos met een sublieme pass. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado geeft de bal voor. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tupãzinho is nu in balbezit. Tupãzinho speelt de bal door. Mercante rent richting de bal. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cortes onderschept slim de pass. Cortes geeft een hoge lob. dos Bastos met een sublieme pass. Hachimura is nu in balbezit. Hachimura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Inworp. Zulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé onderschept slim de pass. Canindé geeft een hoge lob. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megatips 57%, Destampa FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
megatips - Destampa FC 0:0