Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Leopoldo-RS Vesper
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Dařbujan rent richting de bal. Dařbujan passt de bal met de wreef. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski speelt de bal door. Pandur is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hamdi speelt de bal door. Santibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzuchalski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Chivu rent richting de bal. Chivu geeft de bal voor. Myška is nu in balbezit. Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - Vesper 1:0

20e minuut.
Martirena onderschept slim de pass. Martirena geeft de bal voor. Changhong is nu in balbezit. Pandur verovert de bal door een tackle van achteren. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Santibáñez probeert de bal met de borst te controleren. Santibáñez passt de bal met de wreef. Beuzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Pandur de bal. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur onderschept slim de pass. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Marreco probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Gulbrandsen de bal onder controle te krijgen. Toledo is nu in balbezit. Toledo passt de bal in één keer door. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dařbujan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santibáñez met de inworp. Hamdi rent richting de bal. Hamdi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santibáñez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
São Leopoldo-RS - Vesper 1:1

42e minuut.
Changhong met de inworp. Myška is nu in balbezit. Myška speelt de bal door. Beuzer rent richting de bal. Beuzer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Prado trapt de bal weg. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 45%, Vesper 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Leopoldo-RS - Vesper 1:1

52e minuut.
Klindić rent richting de bal. Klindić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beuzer de bal. Hamdi rent richting de bal. Hamdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Toledo de bal. Pandur rent richting de bal. Pandur passt de bal zonder na te denken. Toledo rent richting de bal. Toledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - Vesper 2:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirena met de inworp. Walkiewicz is nu in balbezit. Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Brzuchalski heeft problemen om de bal te vangen. Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez geeft een hoge lob. Beuzer rent richting de bal. Beuzer draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marreco met een sublieme pass. Weilbächer heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamdi. Weilbächer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Weilbächer kan niet meer verder spelen. Paudits komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Toledo is nu in balbezit. Toledo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gulbrandsen geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz passt de bal in één keer door. Beuzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzer schiet op doel. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Changhong rent richting de bal. Brzuchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzuchalski probeert naar een medespeler te passen. Toledo rent richting de bal. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 58%, Vesper 42%.
São Leopoldo-RS - Vesper 2:1