Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caelesti S.C. Prensadelo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Adolfo passt de bal in één keer door. dos Santos Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ferraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraz haalt uit met een fantastische trap. Esculaxo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Boiadeiro geeft de bal voor. Inworp. Nazareno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel. Nelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caelesti - S.C. Prensadelo 1:0

20e minuut.
Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos Madureira rent richting de bal. Ferraz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ferraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Esculaxo niet meer kan verder spelen. Mudo komt het veld opgelopen. Gilmore passt de bal in één keer door. Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goiano krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Nazareno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boiadeiro. Boiadeiro krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Albino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albino speelt de bal door. dos Santos Madureira speelt de bal door. Ferraz rent richting de bal. Ferraz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Adolfo is nu in balbezit. Adolfo met een sublieme pass. Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caelesti - S.C. Prensadelo 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Nazareno de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal met de wreef. Ferraz rent richting de bal. Ferraz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caelesti 61%, S.C. Prensadelo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caelesti - S.C. Prensadelo 1:1

50e minuut.
Albino passt de bal zonder na te denken. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo passt de bal zonder na te denken. Ferraz is nu in balbezit. Ferraz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Motta is nu in balbezit. Meneguci verovert de bal door een tackle van achteren. Meneguci probeert naar een medespeler te passen. Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Albino passt de bal zonder na te denken. Meneguci rent richting de bal. Meneguci geeft een lange en hoge pass. Ferraz is nu in balbezit. Ferraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caelesti - S.C. Prensadelo 1:2

65e minuut.
Nelo trapt de bal weg. Escopeta probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponce. Ponce krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caelesti 45%, S.C. Prensadelo 55%.
Caelesti - S.C. Prensadelo 1:2