Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
megatips Ituano SE
Normal Tactiek defesataque
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Alpha geeft een lange en hoge pass. Daar is Bruto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortes begaat een overtreding. Cortes krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gomes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruto is nu in balbezit. Bruto geeft de bal voor. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
megatips - Ituano SE 0:1

11e minuut.
Gomes onderschept slim de pass. Gomes met een sublieme pass. Zanta rent richting de bal. Zanta draait met de bal, schiet en ... Silva Filho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
megatips - Ituano SE 0:2

16e minuut.
Daar is Bruto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruto geeft een lange en hoge pass. Mendelevich probeert de bal met de borst te controleren. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
megatips - Ituano SE 0:3

20e minuut.
Gomes kan de bal niet met de borst controleren. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gomes krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hachimura is nu in balbezit. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hachimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hachimura krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes geeft de bal voor. Barriga heeft problemen om de bal te vangen. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha geeft een hoge lob. Zanta kopt de bal weg. Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bruto controleert de bal met de borst. Potro rent richting de bal. Potro passt de bal met de wreef. Zanta rent richting de bal. Zanta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Longordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva Filho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cocito geeft de bal voor. Gomes kopt de bal weg. Daar is Zanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruto is nu in balbezit. Bruto draait met de bal, schiet en ... Silva Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megatips 69%, Ituano SE 31%.
megatips - Ituano SE 0:3

46e minuut.
Zanta rent richting de bal. Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanta krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Zanta rent richting de bal. Bruto rent richting de bal. Bruto met een sublieme pass. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich schiet op doel. Silva Filho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
megatips - Ituano SE 0:4

61e minuut.
Thiesen speelt de bal door. Bruto rent richting de bal. Bruto passt de bal zonder na te denken. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bruto rent richting de bal. Bruto passt de bal met de wreef. Zanta rent richting de bal. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Silva Filho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: megatips 75%, Ituano SE 25%.
megatips - Ituano SE 0:4