Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SE Demon Knight Cajuru
Normal Tactiek Ataque Total
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 34.9
waardeloos Schieten matig
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Mendelevich passt de bal met de wreef. Mancini is nu in balbezit. Mancini passt de bal in één keer door. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Cajuru 0:1

10e minuut.
Gomes passt de bal in één keer door. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich speelt de bal door. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Cajuru 0:2

13e minuut.
Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen geeft de bal voor. Corinthiano heeft problemen om de bal te vangen. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Cajuru 0:3

23e minuut.
Corinthiano kan de bal niet met de borst controleren. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Corinthiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendelevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendelevich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Folgado bokst de bal weg.

25e minuut.
Thiesen rent richting de bal. Thiesen passt de bal zonder na te denken. Cocito geeft de bal voor. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel. Folgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Cajuru 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 85%, Cajuru 15%.
SE Demon Knight - Cajuru 0:4

47e minuut.
Gomes met een snelle inworp. Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich geeft een lange en hoge pass. Thiesen rent richting de bal. Thiesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gomes met een snelle inworp. Mendelevich probeert de bal met de borst te controleren. Corinthiano is nu in balbezit. Mendelevich onderschept slim de pass. Mendelevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mancini probeert de bal aan de voet te houden. Corinthiano rent richting de bal. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Cajuru 0:5

58e minuut.
Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen passt de bal zonder na te denken. Mendelevich rent richting de bal. Zanta is nu in balbezit. Zanta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Zanta de bal. Corinthiano rent richting de bal. Gomes onderschept slim de pass. Zanta is nu in balbezit. Zanta schiet op doel. Folgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SE Demon Knight - Cajuru 0:6

84e minuut.
Cocito kopt de bal weg. Daar is Corinthiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanta rent richting de bal. Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Potro passt de bal zonder na te denken. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Zanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SE Demon Knight 84%, Cajuru 16%.
SE Demon Knight - Cajuru 0:6