Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Reis da bola SC PIUPAS TOCANTINENSE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pompeu is nu in balbezit. Pompeu geeft de bal voor. Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carapreta rent richting de bal. Carapreta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Garrido geeft een hoge lob. Pompeu kopt de bal weg. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Val Pilar onderschept slim de pass. Val Pilar speelt de bal door. Penha is nu in balbezit. Penha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SC PIUPAS TOCANTINENSE 1:0

15e minuut.
Val Pilar kopt de bal weg. Pompeu rent richting de bal. Gargamel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gargamel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Val Pilar passt de bal met de wreef. Barreto Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto Pontes geeft een hoge lob. Daar is Penha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penha haalt uit met een fantastische trap. Curió probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Val Pilar verovert de bal door een tackle van achteren. Val Pilar passt de bal met de wreef. Ignácio rent richting de bal. Penha is nu in balbezit. Penha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SC PIUPAS TOCANTINENSE 2:0

27e minuut.
Pompeu met een sublieme pass. Ignácio rent richting de bal. Bussunda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bussunda krijgt een gele kaart. Ignácio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignácio komt bij de bal en schiet. Curió probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Areias passt de bal in één keer door. Carapreta is nu in balbezit. Carapreta passt de bal zonder na te denken. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel. Ticudo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Reis da bola - SC PIUPAS TOCANTINENSE 2:1

42e minuut.
de França kopt de bal weg. Ignácio heeft problemen om de bal te vangen. Ignácio passt de bal met de wreef. Penha is nu in balbezit. Penha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Reis da bola 36%, SC PIUPAS TOCANTINENSE 64%.
Os Reis da bola - SC PIUPAS TOCANTINENSE 2:1

53e minuut.
Pompeu is nu in balbezit. Carapreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompeu is nu in balbezit. Pompeu haalt uit met een fantastische trap. Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Curió trapt de bal weg. Val Pilar heeft problemen om de bal te vangen. Carapreta is nu in balbezit. Carapreta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Polanco passt de bal zonder na te denken. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio passt de bal in één keer door. Penha is nu in balbezit. Penha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Malauiano met de inworp. Yamashita is nu in balbezit. Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Penha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Reis da bola 46%, SC PIUPAS TOCANTINENSE 54%.
Os Reis da bola - SC PIUPAS TOCANTINENSE 2:1