Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CABO FRIO Milan FC
gtt1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama rent richting de bal. Kanu begaat een overtreding. Kanu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau passt de bal met de wreef. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Catatau passt de bal met de wreef. Timber is nu in balbezit. Timber speelt de bal door. Properzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Properzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Properzio is nu in balbezit. Rosendo rent richting de bal. Petkovic is nu in balbezit. Properzio is nu in balbezit. Properzio haalt uit met een fantastische trap. Abuda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 1:0

22e minuut.
Martins speelt de bal door. Kanu rent richting de bal. Properzio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Properzio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama speelt de bal door. Petkovic is nu in balbezit. Properzio onderschept slim de pass. Properzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Brocador met een sublieme pass. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama probeert naar een medespeler te passen. Properzio rent richting de bal. Properzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 2:0

32e minuut.
Papinniemi onderschept slim de pass. Papinniemi speelt de bal door. Properzio rent richting de bal. Properzio haalt uit met een fantastische trap. Abuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 3:0

34e minuut.
Rosendo is nu in balbezit. Rosendo passt de bal zonder na te denken. Dantas is nu in balbezit. Properzio verovert de bal door een tackle van achteren. Properzio schiet op doel. Abuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 4:0

39e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Rosendo onderschept slim de pass. Rosendo probeert naar een medespeler te passen. Properzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Properzio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Scott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papinniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papinniemi geeft een lange en hoge pass. Properzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Properzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Papinniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Papinniemi probeert naar een medespeler te passen. Properzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CABO FRIO 32%, Milan FC 68%.
CABO FRIO - Milan FC 4:0

46e minuut.
Properzio is nu in balbezit. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Properzio verovert de bal door een tackle van achteren. Properzio haalt uit met een fantastische trap. Abuda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 5:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Codeghini komt het veld opgelopen. Torres komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fernández Sama passt de bal met de wreef. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador passt de bal met de wreef. Papinniemi rent richting de bal. Papinniemi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abuda bokst de bal weg. Papinniemi rent richting de bal. Papinniemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 6:0

64e minuut.
Brocador trapt de bal weg. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas speelt de bal door. Catatau is nu in balbezit. Catatau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama met een sublieme pass. Rosendo is nu in balbezit. Codeghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Codeghini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 7:0

72e minuut.
Dantas rent richting de bal. Rosendo onderschept slim de pass. Rosendo passt de bal zonder na te denken. Codeghini rent richting de bal. Codeghini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 8:0

75e minuut.
Martins met een sublieme pass. Andino probeert naar een medespeler te passen. Rosendo rent richting de bal. Codeghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Codeghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 9:0

76e minuut.
Souza komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Timber met een snelle inworp. Daar is Fernández Sama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanu. Fernández Sama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernández Sama kan niet meer verder spelen. Papinniemi met een snel genomen vrije trap. Daar is Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codeghini is nu in balbezit. Codeghini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Papinniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papinniemi probeert naar een medespeler te passen. Codeghini is nu in balbezit. Codeghini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Timber is nu in balbezit. Timber geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CABO FRIO - Milan FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CABO FRIO 31%, Milan FC 69%.
CABO FRIO - Milan FC 10:0