Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan FC Caçula F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Vale geeft de bal voor. Bach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalmaz rent richting de bal. Dalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan FC - Caçula F.C 0:1

30e minuut.
Catatau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panke komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Daar is Vale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu rent richting de bal. Kanu geeft een lange en hoge pass. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 51%, Caçula F.C 49%.
Milan FC - Caçula F.C 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Martins schiet op doel. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan FC - Caçula F.C 1:1

72e minuut.
Pistola kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalmaz de bal. Petkovic rent richting de bal. Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salles neemt de hoekschop. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan FC 46%, Caçula F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan FC - Caçula F.C 1:1