Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caçula F.C Peteleko F.C
Normal Tactiek x
41% Balbezit 59%
47% Spel op eigen helft 53%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Niemirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán geeft de bal voor. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Gama bokst de bal weg.

5e minuut.
Muszarski rent richting de bal. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caçula F.C - Peteleko F.C 0:1

11e minuut.
Vale speelt de bal door. Mašić rent richting de bal. Mašić geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Sabino rent richting de bal. Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Slapnič de bal. Sabino probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palacios San Millán neemt de hoekschop. Jabłczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vale is nu in balbezit. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán speelt de bal door. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jabłczyński passt de bal met de wreef. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Muszarski speelt de bal door. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. Gama bokst de bal weg.

37e minuut.
Muszarski passt de bal in één keer door. Jabłczyński rent richting de bal. Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caçula F.C 45%, Peteleko F.C 55%.
Caçula F.C - Peteleko F.C 0:1

47e minuut.
Niemirka met de inworp. Vale probeert naar een medespeler te passen. Dalmaz rent richting de bal. Dalmaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caçula F.C - Peteleko F.C 1:1

59e minuut.
Slapnič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacios San Millán met de inworp. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caçula F.C - Peteleko F.C 1:2

64e minuut.
Gaúcho passt de bal in één keer door. Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz passt de bal in één keer door. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Muszarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabino de bal. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán passt de bal zonder na te denken. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski schiet op doel. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Palacios San Millán passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemirka met de inworp. Vale is nu in balbezit. Vale geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Bernard is nu in balbezit. Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caçula F.C - Peteleko F.C 1:3

84e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Muszarski is nu in balbezit. Muszarski schiet op doel. Bernard probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bragança met een snelle inworp. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Slapnič de bal. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caçula F.C 50%, Peteleko F.C 50%.
Caçula F.C - Peteleko F.C 1:3