Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dhdhfgd Matapexe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Graffite is nu in balbezit. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist is nu in balbezit. Kist draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fukuoka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Matapexe 0:1

32e minuut.
Doeltrap. Capitão trapt de bal weg van het doel. Ferrari kopt de bal weg. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo passt de bal zonder na te denken. Daia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dhdhfgd - Matapexe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 47%, Matapexe 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dhdhfgd - Matapexe 1:1

49e minuut.
Avelar probeert naar een medespeler te passen. Coxinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha passt de bal zonder na te denken. Pimenta rent richting de bal. Pimenta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Matapexe 1:2

50e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist onderschept slim de pass. Kist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Matapexe 1:3

57e minuut.
Chiuffa rent richting de bal. Kist verovert de bal door een tackle van achteren. Romano begaat een overtreding. Romano krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chiuffa is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barreto raakt geblesseerd tijdens het duel. Coxinha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capitão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kist rent richting de bal. Kist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dhdhfgd - Matapexe 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dhdhfgd 62%, Matapexe 38%.
dhdhfgd - Matapexe 1:4