Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palmeiras do nordeste APOO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Beltrame probeert naar een medespeler te passen. Praxedes rent richting de bal. Pinga rent richting de bal. Pinga schiet op doel. Moreira Salles probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Caibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caibi geeft een hoge lob. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes haalt uit met een fantastische trap. Zambotti kopt de bal weg. Moura Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tustão geeft een hoge lob. Praxedes rent richting de bal. Pinga is nu in balbezit. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras do nordeste 54%, APOO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palmeiras do nordeste - APOO 0:0

57e minuut.
Centro-Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Centro-Africano geeft een hoge lob. Tiberino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Veríssimo is nu in balbezit. Caibi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veríssimo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cure neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Palmeiras do nordeste - APOO 1:0

69e minuut.
Cure is nu in balbezit. Stange is nu in balbezit. Caibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange verovert de bal door een tackle van achteren. Stange schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Beltrame rent richting de bal. Alves da Silva onderschept slim de pass. Sousa begaat een overtreding. Sousa krijgt een gele kaart. Alves da Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Centro-Africano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertolini bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moura Castro met een harde bal richting middenveld. Appolinário heeft problemen om de bal te vangen. Stange is nu in balbezit. Stange draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palmeiras do nordeste 46%, APOO 54%.
Palmeiras do nordeste - APOO 1:0